luni, 11 iulie 2011

Candida- -CANCERUL ESTE O CIUPERCA CANDIDA



Candida sau candidoza  este o infectie determinata de ciuperci care se dezvolta la nivelul cavitatii bucale, a esofagului, a faringelui, a laringelui, a traheelor, a stomacului, a intesinului subtire, a intestinului gros, a colonului si a anusului.

Prin urmare candida ataca tot tubul digestiv.Candida mai poate fi responsabila de producerea unor alergii alimentare sustin unele studii de specialitate. Astfel, alergiile la unele alimente, in special cele de natura proteica, pot avea la baza perturbarea echilibrului florei intestinale si tulburari ale activitatii normale a acestei ciuperci.

Modificari ale activitatii normale ale Candidei pot duce la tulburari digestive si candidoza intestinala, aceasta manifestandu-se prin tulburari de tranzit pana la influentarea absorbtiei alimentelor.
Candida (sau Candida Albicans) este o micoza care traieste in intestinul uman. Face parte din flora intestinala si toata lumea are in corp, intr-o proportie redusa, candida, alaturi de multe alte bacterii, care se mentin in echilibru unele pe altele. Cand in corp se produc anumite dezechilibre, micoza poate deveni infectioasa, provocand candidoza.

Candida albicans este cel mai frecvent agent etiologic al candidozei, dar Candida tropicalis, Candida parapsilosis, Candida guilliermondii, Candida glabrata, Candida krusei, precum si alte cateva specii, pot determina candidoza profunda care este uneori fatala. Candida parapsilosis se evidentiaza in special pentru abilitatea sa de a produce endocardite. Candida tropicalis este respnsabila pentru aproximativ o treime din cazurile de candidoza profunda la pacientii cu neutropenie.
Toate speciile Candida patogene se pot intalni si ca germeni comensuali la om, in special in cavitatea bucala, scaun sau vagin. Aceste specii cresc rapid intre 25°C si 37°C pe medii simple, sub forma de celule ovale, cu inmuguriri. In medii de cultura specializate se formeaza hife sau structuri alungite, ramificate, denumite pseudohife. Candida glabrata, anterior denumita Torulopsis glabrata, difera de ceilalti membri ai genului prin aceea ca nu formeaza hife sau pseudohife adevarate in vitro sau in tesuturile infectate. Candida albicans poate fi identificata in mod prezuntiv dupa abilitatea sa de a forma tuburi germinale in sersau dupa formarea de spori mari cu pereti grosi, denumiti chlamidospori. Identificarea finala a tuturor speciilor necesita teste biochimice.

Candida este un fungus care face parte din familia drojdiilor si exista, in mod normal in numar mic, in tractul gastrointestinal unde coexista cu diferite bacterii folositoare.  Problemele apar cind balanta dintre Candida si bacterii se inclina in favoarea Candidei (de multe ori in urma tratamentelor cu antibiotice), creind asa numitul Sindrom de Supra-crestere Candida (Candidoza). Ceea ce dauneaza organismului nu este prezenta in sine a Candidei ci produsele pe care aceasta le secreta, asa numitele micotoxine. Manifestarile posibile cele mai frecvente sunt: balonari, gaze intestinale, diaree, oboseala, dureri de cap, stare depresiva, infectii vaginale repetate (la femei), Alergii, Astma. Candidoza acuta afecteaza absorbtia nutrientilor la nivel gastro-intestinal si poate sa afecteze negativ sistemul imunitar.
Cind se inmulteste prea mult (cauza principala fiind excesul de antibiotice sau infectarea prin contact sexual), Candida se poate raspindi in tot organismul, manifestindu-se cu predilectie in urmatoarele zone:
  1. Sistemul digestiv. Simptome: balonari, gaze, crampe, diaree/constipatie alternative, alergii multiple la alimente.
  2. Sistemul nervos. Simptome:oboseala anormala, nervozitate nejustificata, ameteala, depresie, rateuri de memorie, insomnie, minte incetosata.
  3. Pielea. Simptome: eczeme, psoriasis, urticarie, acnee, infectii la unghiile de la picior.
  4. Zona bucala manifestandu-se sub forma unei placi albe pe limba asemanatoare laptelui sau crapaturi in colturile gurii.
  5. Traiectul genito-urinar. Simptome: sindrom pre-menstrual cu dureri, nervozitate, balonari, crampe, dureri de cap, pofta de dulce, infectii urinare/vaginale, pierderea interesului pentru sex (femei), mincarime anala, prostata, impotenta (barbati).
  6. Sindrom endocrin. Simptome: hiper/hipo-tiroidism (in functie de organism), boala auto-imunitara.
  7. Uneori Candida intrata in sange se poate localiza la ficat sau splina cu efecte foarte grave.
Traseul infectiei cu candidaIntrodusa in organism impreuna cu alimentele, celula fungica "dainuie" in stomac si intestine, fiind tinuta o vreme in frau de flora intestinala sanatoasa si de soliditatea imunitatii. In aceasta faza candida nu da simptome. Problemele apar cand starea de normalitate este perturbata. Celulelor levurice le cresc un fel de radacini, niste structuri tubulare inframicroscopice, numite hyphe, care se dezvolta in colonii intinse de mucegaiuri si de ciuperci. Acestea se insinueaza printre celulele mucoasei peretelui intestinal si varsa zeci de toxine (circa 75) in sange, sugand concomitent substantele de care au nevoie pentru a se dezvolta, in zone unde nici cu gandul nu putem gandi. Multe din bolile ce par de la sine statatoare pot fi in realitate manifestari ale infectiei candidozice sau cu alte ciuperci. Toxinele de candida diminueaza activitatea globulelor albe, putand amplifica toxicitatea stafilococica de circa o suta de mii de ori!
Agresiunea candidei incepe in stomac si intestine, apoi trece in sange, raspandindu-se in diverse localizari, cea mai grava fiind candidoza polisistemica cronica, o adevarata septicemie. Pericolul candidozei pandeste orice persoana ce a facut tratamente cu antibiotice, citostatice, radiatii, imunodepresive, cortizon, hormoni, pilule contraceptive orale, dar si pe marii consumatori de dulciuri. Prezenta infectiei are urmatoarele manifestari:
* Dupa consumul anumitor alimente survin dureri abdominale, indigestie, greata, diaree ori constipatie. Limba este foarte incarcata, apar manifestari de balonare, stari de voma. Gura este foarte uscata, se simt dureri la inghitit, apar afte, simptome de gingii inflamate, otita.
* Infectii genito-urinare repetate, cistite, usturimi vaginale, tulburari de dinamica sexuala, prostatita, probleme la uter, ovare, testicule, tulburari de ciclu, menstruatii abundente, sterilitate, bartolinite.
* Probleme tiroidiene, ale glandelor suprarenale, pancreas, diabet, digestie defectuoasa, hepatita.
* Manifestari cutanate, prurit, eczema, seboree, urticarie, psoriazis, acnee, vitiligo, micozele la unghii.
* Contaminarea sistemului nervos cu candida poate prezenta cazuri de autism, miastenie, schizofrenie, depresie, anxietate, migrene, insomnii, fibromialgie, oboseala cronica, scaderea memoriei, senzatie de cap greu, dureri si boli fara gasirea cauzei.
Analizele de sange ce dovedesc prezenta de colesterol cu valori ridicate la persoane cu greutate normala ori subponderale si care isi controleaza caloriile alimentare se datoreaza adesea prin prezenta unei candidoze ce persista in tubul digestiv. Cercetari recente au dovedit ca, in formele sale active, candida adera si la celulele ce captusesc vasele de sange, inclusiv inima, pe care le poate deteriora, prin cresterea vascozitatii si aparitia trombozelor. Candida adera si la celulele ce captusesc organele cavitare (tub digestiv, cai biliare, urinare), pe care le inflameaza, le ulcereaza acut si cronic, facandu-le susceptibile la procese de cancerizare. In concluzie, daca exista si nu este tratata, candidoza prezinta riscuri mari pentru sanatate si chiar pentru viata, mai ales ca prezenta ei nu este usor de evidentiat.
Intrucit toxinele foarte potente eliberate de acest parazit pot ajunge in orice tesut/organ (Candida sistemica), sindromul a fost asociat cu multe boli (cardiovasculare, cancer, SIDA, scleroza multipla, astm, artrita, sinuzita, infectii repetate la ureche, alcoolism, diabet, hipoglicemie,etc), si de aceea greu de identificat. De obicei, ciupercile (fungi) creaza infectii secundare, oportuniste, pe fondul unui sistem imunitar slabit.
Diagnosticare: prezenta anticorpilor in singe sau prezenta Candidei la analiza scaunului.
Foarte adesea, nivele ridicate inexplicabil ale colesterolului sint rezultatul micotoxinelor eliberate de Candida. Cercetari recente arata ca prezenta micotoxinelor secretate de Candida si de alte fungusuri stimuleaza organismul sa produca mai mult colesterol pentru a anihila aceste toxine. Supraproductia de colesterol poate duce la depunerea in exces a acestuia pe peretii sistemului cardio-vascular.
SIMPTOMELE CARE TREBUIE URMARITE
  • Infectii vaginale recurente
  • Oboseala (fatigue) constanta, ameteli, proasta dispozitie
  • Saliva alba lipicioasa si depuneri albicioase pe limba, crapaturi in colturile gurii
  • Dureri abdominale, gaze abdominale, indigestii
  • Dureri articulare asemanatoare celor provocate de artrita
  • Scurgeri din s
    • sinusuri
    • Limba incarcata (albicioasa)
    • Pierdere sau crestere in greutate fara a putea fi schimbate
    • Minte incetosata, ne-eficienta
    • Fungusi la degetele de la maini sau picioare
    • Infectii urinare recurente (rezistente la antibiotice)
    • Ochi iritati, inrositi, lacrimand
    • Pete rosii pe piele (eczema, dermatita atopica)
    • Mancarimi si iritari in zona anala sau in jurul organelor sexuale
    • Caderea parului


Seara inainte de culcare dupa ce v-ati spalat pe dinti, luati o gura de ceai  GALBENEL(1/2 din cantitate) si faceti garagara prelungita inclusiv in gat (lasati capul pe spate in timp ce faceti gargara). Nu mai clatiti si nu mai beti apa dupa gargara. Beti restul de ceai cu inghitituri mici. Repetati dimineata imediat dupa sculare. Nu clatiti, nu mancati si nu beti apa cel putin 15 minute dupa gargara














 Una dintre ele o reprezinta excesul de antibiotic, care distruge atat bacteriile daunatoare, cat si bacteriile inofensive. Acest lucru permite candidei sa se multiplice.
 Consumul necontrolat de anumite alimente si lipsa altora (dezechilibru alimentar) are acelasi efect.
 Cum micoza are ca mediu propice de dezvoltare unul acid (cu PH redus), sarcina, pe parcursul careia se secreta substante acide, pare sa favorizeze si ea infectia.
 Stresul poate influenta aparitia unor dezechilibre care duc la candidoza, cand organismul are imunitatea scazuta.


Unele medicamente permit ciupercilor sa se inmulteasca necontrolat:
antibioticele, in special cele cu spectru larg (de exemplu, tetraciclina);
contraceptive orale (pilulele);
- medicamente ce scad capacitatea de aparare a organismului, precum corticosteroizii.

Candidoza este adesea precedata de cresterea colonizarii cavitatii bucale, vaginului si fecalelor cu Candida, datorita tratamentului cu antibiotice cu spectru larg. Factori suplimentari locali si sistemici favorizeaza infectia. Candidoza orofaringiana se produce cu o probabilitate mare la nou nascuti si la pacientii cu diabet zaharat, infectie cu HIV sau proteze dentare. Candidoza vulvovaginala este frecvent intalnita in trimestrul trei de sarcina. De la perineu, Candida poate invada tractul urinar prin intermediul unui cateter intravezical.
Candidoza cutanata implica cel mai adesea tegumentele macerate, cum ar fi cele din zonele acoperite de scutece la copii, intertrigo-ul submamar, sau cele de pe mainile tinute in mod constant in apa sau acoperite de manusi ocluzive. Candida poate trece de pe suprafetele colonizate in tesutul profound atunci cand este compromisa integritatea mucoasei sau tegumentelor, ca de exemplu, perforatia tractului digestive traumatica, chirurgicala sau prin ulcer peptic sau prin distrugeri mucoase datorate agentilor citotoxici folositi in chimioterapia anticanceroasa.
Desi Candida nu face parte din flora rezidenta in mod normal pe suprafata pielii, secretiile din gura, rect, vagin, ca si scurgerile provenite din plagile chirurgicale sau traheostoma pot contamina mandrenul sau locul de punctie ale unui cateter plasat in vena ombilicala  sau intr-o vena centrala, iar aceasta contaminare poate produce septicemie severa cu Candida. Abuzul de droguri, intravenoase, sau arsurile de gradul trei pot constitui, de asemenea, o poarta de intrare tegumentara pentru Candida care poate duce la candidoza profunda. Odata ce Candida a deposit bariera tegumentara, greutatea foarte mica la nastere (la nou-nascuti) si neutropenia sau terapia cu glucocorticoizi (la orice pacient) scade semnificativ apararea gazdei. Insamantarea hematogena este evidenta in mod special pentru retina, rinichi, splina si ficat.

Pentru a reduce disconfortul creat de candidoza bucala se recomanda:
- consumarea de lichide reci, precum apa rece sau ceaiul cu gheata, de inghetate sau sucuri de fructe congelate;
- consumarea alimentelor ce sunt usor de inghitit, precum gelatina, inghetata sau cremele;
- daca depozitele bucale sunt dureroase se recomanda folosirea paiului atunci cand se consuma lichide;
- clatirea gurii de cateva ori pe zi cu o solutie salina. Saramura se prepara din 5g de sare si 200ml de apa calduta.

Manifestarile clinice in infectia candidozica

Candidoza orala prezinta un aspect de placarde albe, discrete, aderente si confluente, pe mucoasa orala sau faringiana, in special la nivelul cavitatii bucale si limbii. Aceste leziuni sunt de obicei nedureroase, dar fisurile de la colturile gurii pot fi dureroase

Candidoza cutanata se prezinta ca zone intertiginoase rosii, macerate, paronichie, balanita sau prurit anal. Candidozele de la nivelul pielii perineale si scrotale pot fi acompaniate de leziuni pustulare discrete pe fata interna a coapselor.
Candidozele mucocutanate cornice sau granuloamele candidozice se prezinta in mod tipic cu aspect de de leziuni cutanate hiperkeratozice circumscrise, unghii distrofice saramacioase, alopecie partiala in zonele cu leziuni ale scalpului, precum si ca leziuni orale si vaginale. Infectia sistemica este foarte rara, dar de afectarea fetei si mainilor poate fi severa. Alte constatari pot include epidermofitia cronica, displazia dentara si hipofunctia glandelor paratiroide, suprarenale sau tiroide. La acesti pacienti au fost descries variate defecte ale functiilor limfocitelor T.Candidoza vulvovaginala produce prurit, secretii si uneori dureri in timpul actului sexual sau al urinarii. Examinarea cu valve releva o mucoasa inflamata si un exudat subtire, adesea cu flocoane albe.
Candidoza esofagiana este adesea asimptomatica, dar poate determina dureri substernale sau disfagie.
Cele mai multe leziuni sunt localizate in treimea distala a esofagului si apar la endoscopie ca zone eritenato-edematoase, pete albe localizate sau ulcere. Biopsia sau periajul leziunii sunt necesare pentru diagnostic si pentru depistarea infectiilor concomitente
Esofagografia ne este specifica pentru diagnostic, dar poate evidential spasmul sau neregularitatile mucoasei. Esofagita candidozica poate duce la sangerari si la afectarea alimentarii. Diseminarea hematogena de la esofag se produce, probabil, la unii pacienti neutropenici.

Candida poate da cistita, pielita sau necroza papilara renala in cazul unui tract urinar obstruat. Interventiile chirurgicale sau exploatarile instrumentale pe un tract urinar colonizat pot conduce la candidemie. Totusi, cei mai multi pacienti cu Candida izolata din urina au doar o colonizare a vezicii urinare de la un cateter Foley sau de la un volum residual urinar crescut. Contaminarea jetului urinar cu Candida vaginala este, de asemenea, obisnuita.

Diseminarea hematogena poate determina un spectru larg de afectiuni, mergand de la febra pana la soc septic; etiologia acestor manifestari devine clara mai tarziu, cand se dezvolta abcese locale in multiple organe. Leziunile pe retina sunt vizibile la fundoscopie dupa doua saptamani si ar trebui cautate la toti pacientii cu candidemie. Vederea incetosata, scotoamele sau durerea oculara pot san u fie sesizate cateva saptamani, in mod special de catre pacientii obnubilati sau sedate. Cele mai precoce leziuni sunt exsudatele retiniene, unilaterale in jumatate din cazuri. Extinderea leziunilor duce la vitreita, abces vitreal, dezlipire de retina si hipopion. Majoritatea cazurilor de afectare oculara s-au produs la pacientii neutropenici. In contrast, asa numita candidoza hepatosplenica este recunoscuta de obicei la pacientii cu leucemie acuta, la care neutropenia marcata incepe sa se remita. Aceasta entitate, denumita mai bine candidoza diseminata cronica, pleaca de la insamantarea intestinala a circulatiei portale si venoase.
Punctia biopsie a unei leziuni cutanate ajuta la diferentierea acestei afectiuni extreme de grave de furunculoza data de Malassezia, o afectiune similara dar benigna, care poate implica zona superioara a toracelui sau extremitatile unui pacient febril transpirat. Diseminarea hematogena la pacientul neutropenic este vizibila uneori radiologic sub forma unor noduli pulmonari fini. Pneumonia cu Candida, separate de candidoza hematogena, este foarte rara. Insamantarea microorganismului pe valva cardiaca native sau protetica porneste in principal de la craterele venoase centrale; uneori, insamantarea valvulara este intalnita la dependentii de droguri intravenoase. Sunt caracteristice embloziile in arterele mari, cum ar fi iliaca sau femurala.
Candida poate determina artrite indolore, cel mai adesea la nivelul genunchiului, la pacientii care au primit injectii intraarticulare cu glucocorticoizi.

Diagnostic candidoza

Procedeul de electie in diagnosticarea candidozelor superficiale este reprezentat de demonstrarea existentei de pseudohife pe frotiu umed, cu confirmare prin cultura. Raclajele pentru frotiu pot fi obtinute de la nivelul pielii, unghiilor, precum si de la nivelul mucoaselor orala si vaginala. Cultura luata separate nu este diagnosticata; totusi obtinerea de specii de Candida din zone superficiale multiple de la pacientii imunodeprimati poate semnifica invazie viscerala. Leziuni mai profunde produse de Candida se pot diagnostica prin sectionarea histological a probelor obtinute de la biopsies au prin cultivarea probelor de lichid cefalorahidian, sange, lichid articular sau probe chirurgicale. Hemoculturile sunt foarte utile in cazul endocarditei produse de Candida, precum si al septicemiei induse de utilizarea cateterelor, fiind mai rar positive in alte forme de boala diseminata. Testele serologice pentru anticorpi sau antigene nu sunt utile.
Candidoza la nivelul zonei vaginale este primul lucru la care se gandesc femeile atunci cand aud de termenul “vaginita“. Candidoza este produsa de o specie de ciuperci numita Candida. Candida populeaza in mod normal vaginul dar si cavitatea bucala si tractul digestiv atat la femei cat si la barbati.
In cazul unui organism sanatos, microorganismele cu rol de protectie existente in flora vaginala mentin un ph acid care stopeaza dezvoltarea bacteriilor patogene. In mod normal, candida exista pe tegumentele si mucoasele organismului. Candidoza apare atunci cand imunitatea organismului este dezechilibrata (diminuata). Flora saprofita de candida (care se gaseste in mod nomal in organism) se transforma intr-o flora patogena.

Simptome candidoza

La femei, infectia cu candida se manifesta prin:
  • prurit accentuat
  • usturimi in timpul urinarii
  • dureri in timpul contactului sexual
  • scurgeri branzoase-albicioase
  • inrosirea si inflamarea labiilor mici.
Aceste simptome se intensifica inaintea menstruatiei.
La barbati, infectia micotica cu candida se manifesta prin:
  • prurit accentuat
  • inrosirea si inflamare
  • depuneri albicioasa si branzoase pe gland
  • mici bubite rosii pe gland (iritatii).
Secretia albicioasa se poate extinde la perineu, la plicile inghinale, interfesier unde tegumentul se poate inflama. Deseori candidoza provoaca cistite, pielite, uretrite.
Candida se poate transmite in timpul actului sexual. Chiar daca partenerul nu prezinta manifestari, tratamentul trebuie urmat intrucat exista riscul reinfectarii. Pe durata tratamentului trebuie evitate contactele sexuale (chiar si cele protejate).

Febra, concentratiile serice usor crescute ale fosfatazei alcaline si multiplele abcese mici evidentiate la ecografie, imagistica prin rezonanta magnetica nucleara sau tomografie computerizata pe ficat, splina sau rinichi, sugereaza diagnosticul. In timpul candidemiei acute la un pacient neutropenic pot sa apara, oriunde, pe tegumente, mici papule eritematoase. Daca pacientul nu depaseste rapid candidoza diseminata, leziunile vor dezvolta un centru necrotic. Pot fi intalnite, de asemenea, leziuni musculare dureroase.


Medicamente ce se elibereaza fara prescriptie medicala: 
violetul de gentiana 1% este o solutie colorata ce distruge bacteriile si fungii, inclusiv ciuperca ce produce candidoza;
apa de gura cu proprietati antiseptice este recomandata pentru prevenirea aparitiei candidozei bucale la persoanele cu SIDA. 

Nu exista o schema terapeutica fixa pentru infectiile recurente. Unele studii au sugerat necesitatea tratamentului oral pentru a distruge candida de la nivelul tractului digestiv, scazand astfel incidenta recurentelor.

Alimente permise pentru regim alimentar candida
- ustoroi
- legume 
- carne de vita, pui, oua si peste
- nuci, seminte
- uleiuri
- mei, orez brun

Alimente interzise pentru regim alimentar candida
- ciuperci
- otet
- fulgi de ovaz, grau, tarate
- orice contine zahar
- orice contine drojdie
Iata un remediu natural si rapid (GALBENELE):

1. Bea o cana cu infuzie degalbenele inainte de fiecare masa. Se prepara dintr-o lingura de planta la o cana cu apa.

2. Tot infuzia, de aceasta data preparata din doua linguri de planta (ca sa fie mai concentrata), se foloseste pentru spalaturi vaginale,dimineata si seara.

3. Aplica local unguent de galbenele.

4. In caz de candidoza bucala, fa gargara cu ceai de galbenele, de doua ori pe zi.

Cercetatorii germani afirma ca o hartie de toaleta impregnata cu SCORTISOARA ar permite eliminarea totala a candidozelor. Puneti pe foc 4 l de apa si adaugati 8 batoane de scortisoara rupte bucatele. Lasati sa fiarba incet circa 5 minute, luati apa de pe foc si lasati-o sa se "odihneasca" aproximativ 45 de minute.
Uleiul de masline. Contine o substanta chimica numita oleuropeina ce are puternice proprietati antifungice si stimuleaza raspunsul sistemului imunitar la candida!

Ceapa. Potrivit studiilor clinice, este indicat persoanelor cu candida! 
Dieta saraca in carbohidrati sau grasime? Noile cercetari arata ca persoanele care au parte de o dieta moderata in grasimi, se refac cel mai rapid in urma candidozei.

Sucul de lamaie. Exista studii pe scara larga care confirma efectul sucului de lamaie uimitor de protectiv. Si nu doar impotriva candidozei - si in cazul bolilor digestive!
Stresul. Ne mareste nivelul glucozei din sange, indiferent de cat de bun este regimul tau alimentar. Stresul face ca nivelul de cortizol eliberat sa fie foarte mare, acel hormon de ingrijorare, care ridica tensiunea si determina acea pofta necontrolata de a manca mereu.

Deficienta de vitamina B. Acesta este una dintre cele mai importante vitamine pentru persoanele cu candida. Cu toate acestea, majoritatea au carente grave de aceasta vitamina. 
Insomnia. Lipsa somnului odihnitor scade rezistenta organismului la infectie... si duce la marirea depozitelor de bacterii.
„Extractului din Seminţe de Grapefruit”este considerat - un antibiotic natural 100%, o substanţă antimicotică, antivirală, antiparazitară extrem de eficientă, un foarte bun dezinfectant şi conservant natural. Extractul este foarte eficient chiar şi într-o cantitate foarte mică în distrugerea sutelor de specii de bacterii, diferiţi viruşi, fungi şi paraziţi, fără a afecta flora microbiană normală a organismului, decât atunci când s-au depăşit anumite doze. Preparatul este foarte eficient şi în protejarea organismului împotriva infecţiilor. Extractul din seminţe de grapefruit conţine bioflavonoizi, glucozide, Vitamina C. Preparatul se obţine din sâmburii fructului şi din unele părţi cărnoase. Substanţele active din extract, distrug membrana citoplasmatică a microbilor patogeni şi prin aceasta pur şi simplu îi înfometează, fără a dăuna organismului umanacest extract se transformă în organismul nostru într-o substanţă alcalină, care distruge viruşii, bacteriile, fungii şi paraziţii pe cale naturală.
 Substanţele active din extractul din seminţe de grapefruit au fost eficiente în diferitele boli ale stomacului şi intestinelor, precum şi în diferite forme de infecţii bacteriene, fungice, micoze, răceli, faringită, otite, infecţii nazale, micoze ale unghiilor, ale pielii, gingivite, infecţii vaginale, şi candidoze. Această formulă a fost special dezvoltată pentru Econet, iar consumatorii experimentează zilnic eficienţa preparatului în diverse noi situaţiiRezultatele recentelor cercetări au arătat că acest produs poate fi o nouă modalitate naturală şi eficientă pentru dezinfecţie: pentru secţiile de boli infecţioase ale spitalelor, în sălile de operaţie, dezinfectarea apei potabile, dezinfectarea apei din bazine, în industria alimentară. Substanţele active ale extractului, se descompun natural, rapid şi fără produşi secundari toxici, astfel nu dăunează mediului înconjurător.
 Extractul din seminţe de grapefruit se poate folosi atât în uz intern cât şi în uz extern.
Domenii de aplicare:
Pentru uz intern:
  • Herpes, verucca, coşuri, furunculi, negi, eczema.
  • Gingivite, carii dentare, infecţii cu candida, afte bucale,infecţ ii ale cavităţii bucale şi ale dinţilor.
  • Inhalaţii, gargară, în cazul durerilor de gât.
  • Îmbunătăţeşte pofta de mâncare şi digestia, ajută la normalizarea florei microbiene.
  • Asepsii nazofaringiene, gripă, tuse, răguşeli, dureri de gât, faringite, faringite.

    Indicaţii terapeutice pt. uz intern: În caz de prevenţie să începem zilnic cu 3 picături de 2-3 ori pe zi, apoi încet să ridicăm doza, astfel încât după o săptămână să ajungem la o doză de 3x15 picături /zi – după care să începem să scădem doza tot timp de o săptămână.

    În cazuri acute: În tratamentul BALONARILOR şi a DURERILOR STOMACALE, colici abdominale, sau în urma unei mese îmbelşugate, în tratarea problemelor digestive în urma funcţionării necorespunzătoare a bilei, se administrează: 10-20 de picături într-un pahar cu apă curată, filtrată, imediat după mâncare.

    În cazuri cronice: În tratamentul infecţiilor aparatului digestiv, în special a sistemului gastro-intestinal( Helicobacter Pylori, E-Coli, boala Crohn, CANDIDOZA), se administrează: 2 – 3 x 3 – 5 picături/zi, apoi se va mări doza cu 8 – 5 picături/zi până se va ajunge la o doză de 20 – 25 picături/zi.
    În cazul infecţiilor căilor respiratorii, a gâtului, nasului, precum şi în caz de viroze, se recomandă: 3 - 4 x 10 – 30 picături în 200-300ml. apă sau ceai.

    Pentru Uz extern:
    • Infecţii micotice ale unghiilor şi ale pielii, candida albicans, pitiriazis şi alte tempura de mycoses… inclusive împotriva mătreţii ( deoarece şi aceasta este cauzată de o ciupercă), împotriva calviţiei – se pun 15-20 de picture în săpunul Okoline şi cu asta se spală capul şi zonele afectate.
    • Antiperspirant al picioarelor sau ale altor zone intime ale corpului.
    • Pentru tratarea rănilor, amestecat cu ulei de muslin sau ulei de avocado.
    • Este un bun conservant alimentar, de aecia se pâté folosi pentru conservarea compoturilor, siropurilor, a produselor cosmetice naturale, de ex. în cremele de faţă, împiedicând formarea mucegaiurilor.
    • Dezinfectant cu rezultate foarte bune în spălarea fructelor, zarzavaturilor şi a cărnii.
    • Se poate folosi la curăţarea frigiderului, a bazinelor de înot, a fântânilor.
    • Dezinfectarea camerei bolnavilor, împiedicarea dezvoltării mucegaiurilor.
    • Dezinfectarea rufelor.
    • Acţionează ca un antibiotic, far a avea efectele secundare ale antibioticelor şi far să distrugă flora microbiană.
      Indicaţii terapeutice pentru uz extern:
      • Se poate pune direct pe piele, pe unghie, pe infecţie, micoză, furuncul, coş, neg, sau rană, pentru distrugerea bacteriilor sau a ciupercilor.
      • În RINITE alergice se diluează 5 picături de grapefruit cu 10 picături de apă după care se poate picura în nas.
      • În urechi se pot picura direct 2-3 picături de extract, în caz de otită, sau micoze.
      • Pt. CANDIDOZA vaginală – se fac irigaţii vaginale cu apă fiartă şi răcită la temperatura corpului, în care se va pune 15-20 de picături de extract din seminţe de grapefruit la 250 ml apă. Se poate pune şi în ceai de muşetel, coada şoricelului, ceai care se răceşte şi se serveşte tot la temperatura corpului. Se fac irigaţii de două ori pe zi (dimineaţa şi seara) . Seara după irigaţie se poate pune pe un tampon OB, iaurt de casă , sau o capsulă de lactosporă, care se aşează sus în vagin, pentru refacerea florei microbiene. Cura se face aprox. 1 lună, împreună cu un tratament adecvat din produse naturale, antibiotice si antimicotice naturale ,( Extract din Frunze de Măslin, Extract din Seminţe de Grapefruit, Reg-enor, Candcell-6, Noni , Water Shield, Coloid de Argint…) Pentru infecţiile micotice sau candidoză atât pacientul cât şi partenerul trebuie să facă tratamentul deoarece afecţiunile se pot retransmite pe cale sexuală.

        Atenţie!
      • Aveţi grijă ca extractul să nu ajungă în ochi!
      • Se foloseşte diluat!
        • Nediluat se foloseşte doar pentru uz extern, în omicomicoze, verucca, pentru herpesuri, afte bucale, otite, eventual în cazul amigdalitelor acute.
        • Nu le pot consuma persoanele alergice la citrice!
        • Pentru copii şi sugari se foloseşte jumătate din doza prescrisă mai sus!
        • Acest produs poate fi administrat şi gravidelor deoarece este un antibiotic natural

Folosirea probioticelor pentru afectiunile feminine urogenitale in tratarea candidozei

Infectiile urogenitale sunt un motiv major pentru care femeile apeleaza la medicul de familie care apoi le indruma catre specialistul gastroenterolog, ginecolog, urolog sau infectionist. Asocierea intre flora vaginala anormala si riscul crescut de boli cu transmitere sexuala, infectii vaginale sau cistite sau o rata crescuta a nasterii premature arata necesitatea de a intelege si manageria mai bine sanatatea urogenitala. Conceptul de probiotic a aparut cand s-a realizat ca oamenii sunt colonizati cu microbi de la nastere si ca aceste organisme confera un beneficiu pentru sanatate, tulpinile probiotice dovedindu-se deja eficiente  in preventia diareei si avand un potential ridicat in prevenirea si tratamentul tonsilitei, cariilor, calculilor renali si infectiilor respiratorii. Conceptul de probiotice dateaza de mai bine de 100 de ani. Majoritatea cercetarilor s-au axat asupra beneficiilor intestinale ale bacteriilor ce produc acid lactic rezultand mai multe definitii pentru termenul “probiotic”. Recent, s-a conturat o definitie mai cuprinzatoare: “ microorganisme vii, care administrate in cantitati adecvate, confera un beneficiu asupra sanatatii gazdei”. Astfel se recunoaste folosirea probioticelor in afectiunile urogenitale. Un argument s-a stabilit a fi acela ca pacientii sa consume probiotice ca parte a dietei lor zilnice.
 Lactobacilii sunt specia vaginala dominanta la femeia adulta si au fost documentati in virtual toate studiile microbiologice cantitative. Mai mult de 90 % din flora vaginala normala este alcatuita din specii de Lactobacili, cu rol de protectie. Acest organism este factorul dominant microbial ce regleaza colonizarea, cresterea si prezenta organismelor non endogene din vagin. Majoritatea acestor specii sunt capabile sa elibereze peroxid de hidrogen (H2O2), in cantitati apreciabile si ating niveluri de pana la 107 si 108 unitati formatoare de colonii (CFU) pe gram de fluid vaginal. Acesti lactobacili mentin un ecosistem vaginal sanatos si protejeaza tractul genital feminin de organismele potential patogenice cum ar fi Garnerella Vaginalis, responsabila in majoritatea cazurilor de vaginoza bacteriana. Alt posibil mecanism inhibitor al lactobacililor include formarea de acid lactic, rezultand un pH vaginal scazut, mai putin de 4,5 (un mediu inhibitor pentru multe organisme, inclusiv E. Coli); competitia cu bacteriile exogene pentru locurile receptor de aderenta din peretii vaginali epiteliali; elaborarea unor substante antimicrobiene (bacteriocine); coagregarea cu bacteriile si stimularea sistemului vaginal imun pentru a creste mecanismele de aparare impotriva bacteriilor nonrezidente. Lactoza este folosita ca prebiotic din moment ce serveste ca un bun substrat pentru  L. Rhamnosus decat pentru bacteriile uropatogenice sau Candida Albicans.
Stiati ca Lactobacilus Rhamnosus...
  • Este specia de lactobacil ce caracterizeaza si populeaza flora vaginala (si intestinala) in mod obisnuit si ingredientul activ principal al GynieL
  • L. Rhamnosus administrat oral si/sau modifica flora vaginala aducand multiple beneficii apararii locale.
  • Exista studii de nivel I privind eficienta L. Rhamnosusin infectiile vaginale.
  • Dupa menopauza, doar 25-30% din femei au inca lactobacili prezenti.
    • L. Rhamnosus administrat oral si/sau modifica flora vaginala aducand multiple beneficii apararii locale.
    • Exista studii de nivel I privind eficienta L. Rhamnosusin infectiile vaginale.
    • Dupa menopauza, doar 25-30% din femei au inca lactobacili prezenti.
    •  L. Rhamnosus a aratat reduceri in recurentele infectiei de tract urogenital.
    • S-a dovedit in vitro capacitatea lactobacililor de a inlocui alte organisme.
    • Conform studiilor, doza zilnica necesara pentru mentinerea unei flore vaginale normale este de 108, doza minim garantat in Gynie L fiind de 109.
    • Pierderea lactobacililor vaginali pare a fi factorul major in cascada de schimbari ce duce la vaginoza bacteriana, iar recaderile sunt asociate cu esecul de a stabili o flora vaginala sanatoasa, dominata de lactobacili.
    • Dr. G. Reid (unul din cei mai activi cercetatori in domeniul probioticelor):”...tulpinile de lactobacili sunt capabile sa repopuleze vaginul dupa administrare orala sau vaginala, inlocuind si eliminand patogenii, inclusiv Gardnerella vaginalis (ce provoaca Tricomoniaza) si E. Coli (infectiile urinare), echilibrand sistemul imun, astfel prevenind mecanismul de declansare a nasterii premature. Exista dovezi stiintifice ce arata necesitatea folosirii probioticelor in sarcina”
    •  L. Rhamnosus este una din tulpinile cele mai studiate din lumea probioticelor avand un efect pozitiv asupra sanatatii.
    • L. Rhamnosus poate reduce infectiile fungice vaginale si urinare.
    • S-a descoperit recent o legatura intre deficienta de lactobacili din vagin si bolile cu transmitere sexuala, inclusiv SIDA si vaginoza bacteriana
    • Studii de calitate sunt in desfasurare pentru stabilirea eficientei lactobacililor in tratamentul vulvovaginitelor provocate de Candida.
    • Un studiu recent desfasurat in Melbourne, Australia, concluzioneaza ca 40 % din femeile cu istoric de vulvovagintie au recurs la tarepia bazata pe aplicarea de lactobacili pentru prevenirea sau tratamentul vulvovaginitelor post-antibiotic.
    • Atat administrarea vaginala cat si cea orala s-au dovedit eficiente si sigure in reducerea si/sau tratamentul infectiilor urogenitale.
    • Lactobacilii sunt tulpini gram pozitive, catalazo-negative nesporulati ce domina flora vaginala.
    • Glicogenul liber (continut un straturile mijlociu si superficial) este fermentat de catre Lactobacili care produc acid lactic si peroxid de hidrogen .
    • Prezenta si dominarea Lactobacililor in vagin este asociata cu un risc redus de vaginoza bacteriana si infectii urinare.
    • Femeile cu Lactobacili ce produc peroxid de hidrogen au 4 % rata de prevalenta a vaginozei bacteriene, comparativ cu 32 % la femeile cu tulpini non-producatoare de peroxid de hidrogen si 56 % la cele fara Lactobacili .
      • Lactobacilii vaginali au capacitatea de a inhiba atasarea uropatogenului S. Aureus si Streptococului de grup B de epiteliul vaginal, ceea ce demonstreaza potentialul probiotic in prevenirea si tratamentul infectiilor urogenitale la femei .
      • Rezultatele unor trialuri clinice sustin eficienta lactobacililor, in special a L. Acidophilus si L. Rhamnosus administrati fie oral sau intravaginal in colonizarea vaginului si/sau prevenind colonizarea si infectia vaginului de catre C. Albicans.
      • Exista studii care au administrat in sarcina si dupa nastere L. Rhamnosus pentru a investiga rolul acestuia de a scadea incidenta eczemelor atopice la nou-nascuti, rezultatele fiind favorabile.
      • Prezenta lactobacililor ce produc un nivel crescut de peroxid de hidrogen in vaginul femeilor gravide a fost asociata cu o reducere a riscului de vaginoza bacteriana la 20 saptamani de gestatie, corioamniotita si nastere prematura.
      • Peroxidul de hidrogen este capabil sa reduca incidenta infectiilor ascendente ale uterului si producerea ulterioara de molecule proinflamatorii care au rol importanta in patogenia corioamniotitei si a nasterii premature.
      • Probioticele in sarcina au un grad excelent de siguranta.
      • In studii pe animale, tulpinile de L. Rhamnosus si L. Reuteri s-au dovedit sigure in timpul sarcinii pentru sporirea sanatatii materne si a nou-nascutilor.
      • Intr-un studiu prospectiv privind lactobacilii si nasterea prematura pe un lot de 1958 femei cu sarcina unica, 95 % din 1616 femei ce au nascut > 37 saptamani, 90 % din 224 femei ce au nascut intre 33 si 36 femei, si numai 80 % din 224 femei ce au nascut la 33 saptamani au avut lactobacili prezenti .                                                                                  
                  • Tratamente naturiste:
              • dieta de 2-3 zile cura cu sucuri de fructe si zarzavat, cura cu boabe de ienupar, ceai din plante: 20 gr. salvie, 20 gr. dragaica, 20 gr. coada soricelului, 10 gr. galbenele, 20 gr. coada calului, 10 gr. sunatoare, 30 gr. tataneasa, 20 gr. trifoi rosu. Se face o infuzie, se beau 2 cani pe zi. Se face gargara cu tinctura de galbenele, propolis, patlagina, aloe, in proportie de 1 la 2
              • .

          • Alimentatie
      • * Zilnic, unul-doi catei de usturoi si doua-trei iaurturi ce
        contin fermenti naturali activi.
        * Adopta o alimentatie fara zahar, dar cu un aport consistent de
        enzime (lactate).
        Ce sa bei
        * Infuzii de plante cu actiune antiseptica, precum: galbenele,
        rozmarin, isop, cimbru.
        Remedii interne
        * Consuma cat mai mult iaurt, deoarece contine o bacterie numita
        lactobacillus acidophilus, care ajuta foarte mult in cazul candidozei
        prin cresterea numarului bacteriilor "bune" din organism.
        * Pe cale homeopatica, mancarimile si secretia dispar folosind
        remedii ca Antimonium Crudum sau Silicea, insa Candidinum este cel mai
        eficient daca afectiunea este mai grava.
        CANCERUL ESTE O CIUPERCA CANDIDA.

        Tullio SimonCINI
          • a descoperit faptul ca boala de cancer este o ciuperca cauzata de candida, care este un organism micotic si care oricum
      • traieste in organismul uman in cantitati mici, chiar si in oamenii sanatosi. In mod normal, sistemul imunitar tine aceasta ciuperca sub control, dar cand Candida din corp metamorfozeaza intr-un fungi mai puternic, atunci pot apare probleme mai grave si chiar cancerul.
          • Mike Lambert, de la clinica Shen situata aproape de casa mea din Insula lui Wight (sudul Marii Britanii) spune urmatoarele despre Candida:
      • “Fungi, si in special Candida, se dezvolta mancand din corpul gazdei (corpul uman) astfel dizolvandu-l incet dar sigur. Deasemenea, candida are nevoie de corpul uman ca sa se inmulteasca pentru ca nu o poate face fara acest mediu. Nu este de mirare ca in cazurile de oboseala cronica, care in majoritate se atribuie coloniilor de Candida, cel infestat se simte foarte rau fizic dar si mental.”
        Tullio Simoncini spune clar ca boala cancer este in final aceasta infectie fungala si ca explicatiile conventionale medicale cum ca boala cancer se datoreaza unei functionari defectuase a celulelor este pur si simplu gresita.
         
          • Simoncini este specialist oncolog (tratarea tumorilor), specialist in diabet si boli de metabolism, dar este chiar mai mult de atat. El este un adevarat medic care urmareste sa dezvaluie adevarul pentru beneficiul pacientilor si refuza sa repete precum un papagal, versiunea oficiala a ceea ce trebuie doctorii sa gandeasca si sa spuna.

El provoaca dogma “conformismului intelectual” si toate asumarile nefondate, minciunile, manipularea si falsurile acesteia, fiind foarte critic la adresa organizatiilor medicale care continua sa caute “tratamente” false si ineficiente pentru tratarea epidemiei globale de cancer.

      • Simoncini spune ca lucrurile decurg in felul urmator:







    • Candida este in mod normal tinuta sub control de sistemul imunitar, dar cand acesta devine slabit si / sau compromis, Candida se extinde si poate dezvolta o “colonie”
    • Candida, in cele din urma, poate penetra un organ, iar sistemul imunitar trebuie sa raspunda acestui atac in alt “mod”
    Acest “mod” este de a construi o bariera defensiva de celule si aceasta bariera, acest cumul de celule este ceea este denumit cancer.Raspandirea cancerului este declansata de cauza reala a cancerului, adica de Fungi Candida care migreaza de la sursa originala. Aceasta migrare poate fi declansata chiar la biopsie sau in timpul operatiei

    6 comentarii:

    1. Am fost diagnosticat cu HIV / SIDA, timp de peste 5 ani, care mi-a facut sa pierd slujba mea și relația mea cu logodnicul meu, după ce a descoperit că am fost cu HIV, a plecat de la mine am încercat tot tot posibilul să-l facă rămâne cu mine, dar mi-a neglijat până când un prieten de-al meu pe Facebook din Singapore, mi-a spus mare vindecător, care va restaura viața mea din spate cu ierburi sale de vindecare puternice ... el mi-a trimis adresa de e-mail pentru a contacta (draribaspelltemple@gmail.com) și l-am contactat rapid , iar el a spus starea mea poate rezolvată, că el va trata boala imediat numai dacă i se poate avea încredere în el și să accepte termenii și starea lui, am fost de acord pentru că am fost atât de mult nevoie de ajutor prin toate mijloacele, așa că am făcut tot ce vrea de la mine și în mod surprinzător duminică săptămâna trecută El mi-a trimis un text, care i-ar trebui să se grăbească la spital pentru un control, pe care am făcut-o cu adevărat, confirm faptul că de la medicul meu că eu sunt acum (HIV seronegativi), ochii mei plini de lacrimi și bucurie, plâns foarte mult pentru că într-adevăr boala mi-a lipsit de multe lucruri din viața mea, Acesta este un miracol, Vă rugăm să nu en-mistui e-mail dr.aribaspelltemple@outlook.com, sau draribaspelltemple@gmail.com sau sunati la 2348140439497 pentru vindecare și soluţie

      RăspundețiȘtergere
    2. DR ADAMS HERBAL EXTINDERE,
      mare specialist pe medicina pe bază de plante pentru
      E-mail penisgnlargementgym@gmail.com
      GENERAL DE CORP SLIMMING (1 lună)
      HIPS & COAPSEI DE REDUCERE A
      FAT FACE & REDUCEREA antebraț
      BIG Tummy EXPLOZII (1 luna)
      ADD GREUTATE
      HIP / BUM EXTINDERE
      MĂRIRE A SÂNILOR
      LIFT DE REDUCERE A & SÂN
      Peniană / PENISULUI
      Virginal mai strict / DESCĂRCĂRII CURE
      HERBAL Vergeturilor SCOATEREA
      Cosurile & DARK inlaturare pete (pe bază de plante)
      SLAB MONTAREA / CURE (plante)
      Ejacularea ANTI-PREMATUR (cremă pe bază de plante și pastile)
      ANTI-Riduri ANTI-aging (crema si pastile)
      POST DE CREȘTERE (GET TALLER)
      HERBAL ALBIRE HERBAL CREMĂ
      DARK Incheieturi & COT ÎNDEPĂRTARE (plante)
      VARICOASE VENĂ ÎNDEPĂRTARE (plante)
      BARBAT EXTINDERE POMPA DE ORGANE
      HIPS & BUM Rashes CURE
      E-mail penisgnlargementgym@gmail.com PENTRU MAI MULTE INFORMAȚII.

      RăspundețiȘtergere
    3. Exceptional articolil, foarte bine documentat multumesc.

      RăspundețiȘtergere
    4. La maladie du vih au cours des 3 dernières années et des douleurs difficiles à manger et la toux sont des cauchemars, en particulier la première année. À ce stade, le système immunitaire est sévèrement affaibli et le risque de contracter des infections opportunistes est beaucoup plus grand. Cependant, tous les séropositifs ne développeront pas le sida. J'ai commencé à prendre des antirétroviraux pour éviter une mort prématurée, mais je croyais en Dieu qui me guérirait un jour. En tant que brevet pour le VIH, nous vous conseillons de prendre des traitements antirétroviraux pour réduire nos chances de transmission du virus à d'autres personnes, il y a quelques semaines, je suis allé à la recherche sur Internet si je pouvais obtenir des informations sur le traitement du VIH par la phytothérapie. Sur ma recherche, j'ai vu le témoignage d'une personne qui avait été guérie du VIH et qui s'appelait Achima Abelard. et un autre brevet concernant le virus de l'herpès, Tasha Moore, qui a également témoigné au sujet de ce même homme, appelé le Dr Itua Herbal Center. J'ai été ému par le témoignage et je l'ai contacté par son adresse Email.drituaherbalcenter@gmail.com OU info@drituaherbalcenter.com. Nous avons bavardé et il m'a envoyé une bouteille de médicament à base de plantes. Je l'ai bu comme il me l'avait demandé. Après l'avoir bu, il me demande de passer un test pour savoir comment j'ai mis fin à ma vie de souffrance du brevet relatif au VIH, je suis guéri et exempt d'arv. Je lui suis toujours reconnaissant Drituaherbalcenter.Voici son numéro de contact: +2348149277967 ... Il m'assure qu'il peut guérir la maladie suivante..Vers, Cancer, Herpès Virus, Hpv, Pile, Erection faible, Maladie de Lyme, Epilepsie, Glaucome., Tumeur cérébrale, psoriasis, Cataractes, Dégénérescence maculaire, Maladie cardiovasculaire, Diarrhée chronique, Maladie pulmonaire. Augmentation de la prostate, Ostéoporose.Alzheimer,
      Démence. , Cancer de la vessie, Autisme, Cancer colorectal, Cancer du sein, Cancer du rein, Leucémie, Cancer du poumon, Maladie de Tay Tach, Lymphome non hodgkinien, Cancer de la peau, Lupus, Cancer utérin, Cancer de la prostate, Convulsions, Fibromyalgie, SLA, Hépatite, Cops, Parkinson Maladie génétique, Fibrodysplasie, Fibrodysplasie ossifiante progressive, Syndrome de toxicité de la fluoroquinolone, Accident vasculaire cérébral, HPV, Érection faible, Inflammation du foie et des reins, Infertilité masculine / féminine, Maladie intestinale, Maladie de Huntington, Diabète, Fibroïde.

      RăspundețiȘtergere
    5. Am 29 de ani și am fost diagnosticat cu cancer de sân, ușurință de tratament și o poveste similară, cu excepția primei mele acceptări ca respingere a medicamentelor pe bază de plante. Nu făceam parte din mișcarea Perseid și nu construiam relații cu niciunul dintre ei, ci doar credeam în funcționarea lor. Spun asta pentru că în timpul utilizării medicamentului pe bază de plante Dr. Itua am atestat acum că medicina pe bază de plante este reală, fitoterapia Dr. Itua vindecă cancerul de sân de care am suferit timp de 2 ani. Medicamentul pe bază de plante Dr. Itua este realizat din plante naturale, fără efecte secundare și ușor de băut. Dacă aveți același cancer de sân sau orice tip de boală umană, inclusiv HIV / SIDA, herpes, cancer ovarian, cancer pancreatice, cancer de vezică, cancer de prostată, glaucom., Cataractă, degenerare maculară, boală cardiovasculară, autism, boală pulmonară. prostată, Osteoporoză. Boala Alzheimer, cancer la creier, cancer esofagian, cancer de vezică biliară, boală trofoblastică gestațională, cancer la cap și gât, cancer intestinal, cancer la rinichi, melanom, mezoteliom, mielom multiplu, tumori neuroendocrine, limfom Hodgkin, cancer oral, cancer ovarian, cancer Cancer sinusal ,, Sarcom de țesuturi moi, cancer de coloană vertebrală, cancer de stomac, cancer testicular, cancer de gât, cancer tiroidian, cancer uterin, cancer vaginal, cancer vulvar.psoriazis, boli Tach, lupus, cancer endomertil, boli cerebrovasculare,
      Dementia.lung cancer, cancer de piele, cancer testicular, Lupus,, LEUKEMIA, VIRUSURI, HEPATITIS, FEMEIE / BĂRBAȚI INFERTILITATE, CONTACT EMAIL / WHATSAPP: Sau drituaherbalcenter@gmail.com/ +2348149277967

      RăspundețiȘtergere
    6. All thanks to this great herbal doctor who cured me from (LUPUS DISEASE) his name is dr imoloa.  I suffered lupus disease for over 8 years with pains like: joints, Skin rash,  Pain in the chest,  swollen joints and many more.  The anti-inflammatory drugs couldn’t cure me, until I read about his recommendation. 2 months ago, I contacted him through his email address. drimolaherbalmademedicine@gmail.com . and he sent me the herbal treatment through DHL courier service and he instructed me on how to drink it for good two weeks. after then,  And I was confirmed cured and free at the hospital after taken his powerful herbal medications You too can be cured with it if interested, he also uses his powerful herbal healing medicine to cure disease like:parkison disease, vaginal cancer, epilepsy,  Anxiety Disorders, Autoimmune Disease,  Back Pain,  Back Sprain,   Bipolar Disorder,  Brain Tumour,  Malignant,  Bruxism, Bulimia,  Cervical Disk Disease, cardiovascular disease, Neoplasms,  chronic respiratory disease,  mental and behavioural disorder,  Cystic  Fibrosis,  Hypertension, Diabetes, asthma,  Inflammatory autoimmune-mediated arthritis.  chronic kidney disease, inflammatory joint disease, back pain,  impotence,  feta  alcohol spectrum,  Dysthymic Disorder,   Eczema, skin cancer,  tuberculosis,  Chronic Fatigue Syndrome, constipation, inflammatory bowel  disease, bone cancer, lungs cancer,  mouth ulcer,  mouth cancer, body pain, fever, hepatitis A.B.C.,   syphilis,  diarrhea,  HIV/AIDS,  Huntington's Disease,  back acne,  Chronic renal failure,   addison disease,  Chronic Pain,   Crohn's  Disease,   Cystic Fibrosis,  Fibromyalgia,   Inflammatory Bowel Disease,  fungal  nail disease, Lyme Disease, Celia disease, Lymphoma, Major  Depression,  Malignant Melanoma,   Mania,  Melorheostosis,   Meniere's  Disease,  Mucopolysaccharidosis , Multiple Sclerosis,  Muscular  Dystrophy,  Rheumatoid Arthritis, Alzheimer's Disease      Contacts him today  and get permanently cure. contact him via... email- drimolaherbalmademedicine@gmail.com  /whatssapp-+2347081986098.

      RăspundețiȘtergere