duminică, 22 ianuarie 2012

Perseverenta-Nu renunta niciodata


Perseverenta este forta vointei, inteleasa drept capacitate de a pune in practica, in mod constant, liberele alegeri de a deveni mai bun.

Forta vointei si dorinta, daca sunt bine combinate constituie o pereche de neoprit.
Perseverenta a fost itotdeauna diferenta intre succes si nereusita.
Aceasta este calitatea care limiteaza, mai mult decat oricare alta, majoritatea persoanelor in marile realizari, acestea dorind sa intreprinda ceva, dar, imediat ce drumul devine anevoios, dandu-se batute.
Perseverenta va atrage dupa sine succesul.
Perseverenta este factorul esential pentru a putea sa transforma dorinta in corespondentul sau fizic.
Baza perseverentei este forta vointei.
Forta vointei si dorinta, atunci cand sunt combinate in mod optim, formeaza o pereche irezistibila.

Perseverenta este o stare mentala care poate fi cultivata.
Ca toate starile mentale, perseverenta este fondata pe baze foarte precise, printre care se numara:
1. Precizia intentiilor. Sa stiti ceea ce vreti este primul si cel mai impoirtant lucru in dezvoltarea perseverentei. O motivatie puternica ajuta la depasirea multor dificultati.
2. Dorinta. Este, bineinteles, mai usor sa dobandesti si sa mentineti perseverenta, atunci cand doriti sa atingenti un scop sustinut de o intensa dorinta.
3. Increderea in sine. Increderea in propriile capacitati de a obtine rezultatul dorit, incurajeaza in urmarirea planului cu perseverenta.
4. Precizia programelor. Programele precise, chiar daca la inceput pot fi putine, incurajeaza perseverenta, aceste planuri se vor perfectiona in mod spontan, o data ce dvs, va veti fi antrenat suficient mintea.
5. Cunoasterea solida. Stiind ca propriile proiecte sunt solid bazate pe experienta dobandita si pe cunostintele specifice, perseverenta dvs. va fi incurajata.
6. Cooperarea. Simpatia, intelegerea si cooperarea armonica cu ceilalti tind sa dezvolte perseverenta.
7. Forta vointei. Obisnuinta de a-si concentra propriile ganduri asupra tintelor preconizate, pentru de a atinge un scop precis, comporta perseverenta.
8. Obisnuinta. Perseverenta este rezultatul direct al obisnuintei. Mintea absoarbe si devine parte integranta a experientelor cotidiene din care isi trage seva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu