sâmbătă, 2 aprilie 2011

Cuvintele IUBIRE si MULTUMESC influenteaza APA

Sa ne creem o lume mai buna prin  ganduri si cuvinte.

CREDINTELE -------se transforma in ---GANDURI(ideal sa fie unite cu inima )___--se transforma in---CUVINTE----FAPTE------OBICEIURI-----CARACTER-----VALORI----DESTIN

Masaru Emoto si cristalele apei.

Viaţa a apărut în apă. Bătrânii merg la biserică după apă binecuvântată. Indienii se purifică în Gange, aceeaşi apă care preia cenuşa morţilor lor. Botezul are loc în apă. Apa spală, purifică şi binecuvântează.
Masaru Emoto a făcut o descoperire uluitoare, din seria celor în care ştiinţa şi religia îşi dau mâna pentru a prefigura o nouă eră, în care nimic nu e ceea ce pare.
E o descoperire care impune reevaluarea tuturor scărilor valorice pe care le avem despre lume, despre noi.
Experimentele lui Masaru Emoto arata ca bioenergia umana, diferite campuri informationale si cele electromagnetice, influenteaza structura moleculara a apei la distanta.

Masaru Emoto a facut diferite experimente asupra apei la distanta.

Pe cateva eprobete sigilate cu apa distilata au fost lipite etichete, pe care au fost scrise cuvintele: iubire, multumesc si al treilea esantion a ascultat muzuca clasica.
Aceste esantioane au fost inghetate si fotografiate cu ajutorul microscopului.
Apa a format in toate cazurile cristale diferite si pure. Nici unul nu semana cu celalt.
Analiza a aratat ca structura apei era diferita pentru fiecare dintre aceste eprubete, dovedind in mod cert ca influentele asupra apei la distanta produc un ecou, remodelandu-i structura informationala.
S-a constatat ca apa este un element "viu", capabil sa memoreze informatia. Apa „memoreaza“ diferite influente si le transforma in cristale care imita structura energoinformationala.
In mod asemanator, celelalte eprubete au fost expuse in fata televizorului, calculatorului si telefonului mobil.

Concluzii

Masaru Emoto in experimentele sale confirma, in mod stiintific, influenta negativa a radiatiilor electromagnetice asupra sistemului bioenergoinformational si al sanatatii umane.
Surse de radiatii electromagnetice si de alta natura ne inconjoara permanent si nu putem renunta la prezenta lor, dar astazi este posibil sa fim protejati folosind dispozitivul de protectie bioinformationala impotriva radiatiilor electromagnetice TORSER care creeaza scut de protectie energetica in jurul omului si astfel se formeaza o zona "curata" de radiatii.


03.07.2007
Unele din cele mai bogate organe in apa ale corpului nostru sunt creierul si rinichii. Aproximativ 80% din creier este apa, in timp ce la rinichi procentajul creste pana la aproape 85%. Sangele contine pana la 83% apa.

Oamenii grasi au mai putina apa in organism decat cei slabi (din punct de vedere procentual). Acest lucru se datoreaza faptului ca tesutul adipos contine mai putina apa decat celelalte organe si tesuturi ale corpului (in medie, acesta contine aproximativ 10%). Tot din aceeasi cauza, corpul femeilor contine mai putina apa decat cel al barbatilor.
 Corpul uman elimina apa prin rinichi (urina), transpiratie, plans dar si respiratie. Astfel, aproximativ 1.5 litri de apa sunt eliminati prin rinichi, 500 ml prin respiratie iar restul prin transpiratie. Cand plangem “pierdem”, in medie, aproximativ 1 ml de lacrimi.
Emoto ne dovedeşte prin experimente ştiinţifice că energia vibraţională umană (gânduri, cuvinte, idei, muzică) afectează profund structura moleculară a apei, aceeaşi apă care compune corpul uman în proporţie de peste 70 %. Interesant este şi faptul că suprafaţa oceanelor de pe planetă este aproximativ 70 % din cea totală.  Apa este sursa vieţii pe Terra, iar calitatea şi integritatea ei sunt vitale pentru toate formele de viaţă.  Apa este o substanţă care ia forma mediului în care se află. Puneţi apă într-un pahar şi veţi observa că apa ia forma paharului.   Dar acest comportament al apei, de a reflecta fidel mediul în care se află, se aplică şi la nivel molecular, iar Emoto a demonstrat-o cu prisosinţă.  Emoto a studiat de asemenea şi efectele muzicii asupra formei cristalelor de apă.   Apoi a făcut aceleaşi experimente şi pentru a vedea influenţa cuvintelor scrise pe o bucată de hârtie care a fost lipită de recipientul ce conţinea mostra de apă de analizat.  Gândurile despre propria noastră persoană, emoţiile noastre, aspiraţiile noastre, toate influenţează starea de sănătate, direcţia în care ne deplasăm atât în plan fizic, cât şi spiritual şi intelectual.    Cuvintele pe care le adresăm celor din jur, modul în care ne relaţionăm la ei prin sentimente, au un impact inclusiv la nivel molecular.   Cuvintele daruite celuilalt ar trebui sa-l hraneasca, sa-l imbogateasca.  Gândiţi-vă doar pentru câteva clipe la implicaţiile acestei descoperiri, la responsabilitatea pe care o avem asupra noastră, asupra celor din jur, asupra mediului. Omul e un creator, inclusiv cu puterea gândului.   Înţeleg că unii oameni nu conştientizează semnificaţia cuvântului sau conceptul de "Dumnezeu". Subiectul principal al cârţii "The message from the water"  este apa. Cu cât vom înţelege mai mult apa, cu atât ne va fi mai greu să negam  existenţa unui Dumnezeu. 
   Cu ajutorul cuvintelor, se pot face vindecări miraculoase. Repetarea unor cuvinte, precum bine, sănătos, vioi, puternic etc, are un efect benefic asupra sănătaţii noastre fizice şi psihice, conducând, în foarte multe cazuri, la însănătoşire rapidă. Aceste cuvinte crează o autosugestie la care creierul raspunde şi co­mandă începerea  refacerii organismului.
     În ceea ce priveşte chakrele, ele pot fi deschise fie cu aju­torul unor mantre, fie cu ajutorul unor cuvinte, bine cunoscute, folosite chiar şi în rugăciuni. Prin ele, putem să punem în vibraţie organe deze­chilibrate şi să le ajutăm să intre în vibraţia lor normală.
     Pentru deschiderea chakrelor(centrilor energetici) putem folosi urmatoarele cuvinte:

- MINUNE- pentru chakra 1;
- BUCURIE- pentru chakra 2;
- CER- pentru chakra 3;
- SANATATE- pentru chakra 4;
- BOGATIE- pentru chakra 5;
- BINECUVANTEAZA- pentru chakra 6;
- SFINTESTE- pentru chakra 7.

  Funcţia creierului poate fi activată prin cuvântul Soare sau DUMNEZEU.
 Dumnezeu-Tatăl deschide funcţia sistemului glandular - de unde concluzia că boli ale creierului sau ale glandelor au legătura directă cu divinitatea.

  Iisus-Fiul - acţionează pe sistemul nervos central şi pe simţuri.

  Căutare - deschide funcţia sistemului limfatic.

  Rugăciune - deschide funcţia sistemului respirator.

  Curăţenie - acţionează pe sistemul osos.

  Credintă -pune în vibraţie tendoanele şi ligamentele.

   Puritate - reface sistemul circulator.

   Ispita este stomacul, bila este Cel rău, păcatul este sexul, iar minciuna, pancreasul.

   Puterea - reface muşţchii.

   Mântuirea - deschide sufletul.

  Adevărul - curata canalele energetice.

 Sintagma Sfânta-Treime, fiind formată din vibraţia cuvintelor rugăciune, credinţă şi curăţenie, va acţiona atât asupra tendoanelor, cât şi a legăturii dintre sistemul respirator şi cel osos.
  Sintagma pâinea noastră cea de toate zilele nu se referă la mân­carea propriu-zisă, ci la cultura spirituală. Prin ea se acţionează asupra zonei creierului în care este amplasată memoria.

   Toate cuvintele menţionate aduc viaţă. Trebuie doar să le folosim, iar rugăciunea în care le regăsim ar fi urmatoarea:
"Dumnezeu Tatăl ,Sfântul Duh şi Iisus Fiul mă ajută să Caut prin Rugă­ciune Curăţenia, Puritatea, Credinţa, Împărăţia şi Puterea Lui, Mântuirea şi Mila Lui, Adevărul, Pâinea noastră cea de toate zilele, Minunea din mine, Bogăţia sufletului, Bucuria de a trăi Sănătos, precum în Cer aşa şi pe Pământ şi fereşte-mă de Păcat, Ispită, Minciună şi de Cel rău, Binecuvântează- mă şi Sfinţeşte această Rugăciune, spre Libertatea divină, aşa să fie (Amin).
   Pronuntând cuvinte urâte, putem să ne facem rău singuri, e problema noastră, dar atentie, ele nu trebuie transmise celor din jurul nostru. Cuvintele primesc o forta suplimentară cu cât le conştientizăm mai mult şi cu cât este mai puternică trăirea noastră atunci când le rostim.  Opiniile pesimiste vor polua verbal lumea.
 SA CREEM O LUME MAI BUNA

2 comentarii:

  1. Foarte adevarat, prin cuvinte se pot face multe. Cuvintele sunt uneltele cu ajutorul carora un vorbitor lucreaza!
    Totul a început cu Dumnezeu
    Gândul că avem un Creator care ne iubește ar trebui să influenţeze fiecare aspect al vieţii noastre.
    Geneza spune că totul a început cu Dumnezeu, iar Apocalipsa arată că totul sfârșește cu Dumnezeu.
    „Să laude Numele Domnului, căci El a poruncit și au fost făcute.”
    Psalmi 148:5
    STUDIU BIBLIC ONLINE – Nu ezitati sa ne contactati E-mail to: sava1916@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. wow, felicitări Sava... eşti foarte bine documentat.

    RăspundețiȘtergere