sâmbătă, 19 martie 2011

MASAJUL EROTIC CU AJUTORUL ULEIURILOR VOLATILE AFRODISIACE

EFECT: sedativ, afrodisiac.
ACTIUNE: Energizeaza, racoreste, stimuleaza, incalzeste.
PSIHIC: Induce puteri magice, dragoste, pasiune, tinerete, vitalitate atractie sexuala, creativitate.
YLANG YLANG (Cananga odorata) - flori
EFECT: afrodisiacanti-depresiv, antiseptic, euforic, dezinfectant, sedativ. 
RECOMANDARI: 
Benefic in cazuri de hipotensiune, insomnie, stres. 
ACTIUNE: 
Energizeaza, racoreste, revigoreaza, echilibreaza, calmeaza, mareste pasiunea sexuala
PSIHIC: 
Reduce starile de agresivitate, anxietate. Induce dragoste, pasiune, atractie, pace.
PRECAUTII: 
A se evita de catre hipertensivi!

SANTAL (Santalum album) - lemn


TRANDAFIR (Rosa centifolia) - flori
EFECT: anti-bacterian, anti-depresiv, anti-septic, sedativ, afrodisiac, calmant, hipnotic, anti-stress. 
RECOMANDARI: 
Benefic in cazuri de convalescenta, raceala, lesin, infertilitate, hipotensiune, menopauza, insomnie, migrene. 
ACTIUNE: 
Relaxeaza, echilibreaza, calmeaza, revigoreaza, stimuleaza. 
PSIHIC: 
Combate starile de soc, de tristete, nervozitate, agitatie, tendinte auto-distructive, razbunare, frica de implicare in relatii sentimentale. Ajuta la ridicarea moralului. Benefic in momente cu incarcatura erotica. Induce dragoste, frumusete, vindecare, noroc, protectie, pace, atractie sexuala, puteri psihice. Bun in practici divinatorii sau spirituale. 
PRECAUTII: 
A se evita in timpul sarcinii sau de catre hipertensivI

PATCHOULI (Pogostemon cabli) - frunze

, dragostea, prosperitatea, banii, induce progres, sex-appeal, inlatura energiile negative.
ROSMARIN (Rosmarinus officinalis) - flori
EFECT: analgezic, anti-depresiv, anti-inflamator, antiseptic, expectorant, antiviral, afrodisiac, dezinfectant.
RECOMANDARI: Benefic in cazuri de lesin, gripa, mahmureala, astm, bronsita, crampe, constipatie, cistita, migrene, polipi, sinuzita, dureri musculare, lumbago, reumatism. 
ACTIUNE:
 mareste capacitatea de concentrare, limpezeste mintea, stimuleaza, incalzeste, energizeaza. Alunga insectele. 
PSIHIC: 
Combate oboseala, tristetea, nervozitatea. Induce tinerete, protectie, dragoste, pasiune, vitalitate, sanatate, somn. 
PRECAUTII: 
A se evita in timpul sarcinii sau de catre epliptici sau hipertensivi! 
IENUPAR (Juniperus communis) - fructe
EFECT: revigorant, stimulativ, antiseptic, anti-inflamator, dezinfectant, anti-stress, sedativ, afrodisiac.RECOMANDARI: Benefic pentru digestie, in cazuri de gaze, indigestie, colici, crampe, cistita, raceala, gripa, tuse, reumatism, artrita, guta, insomnie. 
ACTIUNE: 
Limpezeste mentalul, mareste pofta de mancare, p
urifica aura, improspateaza, revigoreaza, tonifica, purifica, stimuleaza circulatia sangvina.
PSIHIC: Reduce starile de anxietate, tensiune nervoasa, stres, culpabilitate, insatisfactie.
 
PRECAUTII: 
A se evita in timpul sarcinii sau la boli de rinichi
!
 IASOMIE (Jasminum grandiflorum) - flori

 buna, optimism, incredere, bucurie, vise profetice, pace, stare meditativare, reduce sentimentul de culpabilitate, frustrare, reprimare, gelozie, abuz emotional. Atrage dragostea, norocul la bani. Combate energia negativa din mediul inconjurator. Bun pentru meditatie.

GRAPEFRUIT (Citrus paradisi) - fructe

 CUISOARE (Eugenia caryophyllata) - flori
EFECT: Afrodisiac, calmant, antidepresiv.
RECOMANDARI: 
Benefic pentru digestie
, colici, stari de voma, reumatism, artrita, astm, bronsita, raceala, gripa, pneumonie, dureri de picioare. 
ACTIUNE:
 Creste pofta de mancare. Alunga tantarii.
PSIHIC: Alunga melancolia si oboseala, induce pasiune si senzatia de protectie. Atrage norocul la bani si in dragoste.

NUCSOARA (Elettaria cardamomum) - seminte
EFECT: calmant, afrodisiac, revigorant. 
ACTIUNE: 
reduce extenuarea psihica si fizica, reduce simptomele racelii si gripei, reduce starile de anorexie.
PSIHIC: reduce inflexibilitatea si incapatanarea, alunga suspiciunile, auto-compatimirea, confuzia, intoleranta.

CantarideleAfrodisiace

Cel mai cunoscut afrodiziac este musca spaniola. Se poate gasi sub forma de praf. Este adevarat ca provoaca o erectie puternica. Din nefericire, efectele secundare ale acestei substante nu sunt de dorit, putand fi chiar periculoase. Aceasta poate provoca o inflamare a organelor sexuale, dureri puternice, aparitia sangelui in urina si poate afecta rinichii.

Anasonul verde

Anasonul verde activeaza nervii parasimpatici si accelereaza secretia hormonilor. Provoaca o usoara euforie. Prepara-l sub forma de ceai si bea-l de 2-4 ori pe zi.

Orzul

Orzul este cunoscut pentru proprietatea de accelerare a circulatiei sanguine in regiunea bazinului si de curatare a canalelor pelviene si genitale. Prepara-l sub forma de ceai si bea-l de 2-3 ori pe zi. De asemenea, poti prepara un terci din boabe de orz.

Scortisoara

Scortisoara are un efect de stimulare usoara a glandelor sexuale fara efectele periculoase ale substantelor psihotrope. Prepara un ceai din 10 pana la 15 grame la un litru de apa. Scortisoara se poate folosi si pentru vin fiert. Vei simti ca starea ta de spirit se va imbunatati in cincisprezece minute.

Coriandrul

Coriandrul imbunatateste circulatia sanguina in regiunea pelviana, astfel imbunatateste actul sexual, insa trebuie sa fii atent, deoarece poate avea efecte secundare nedorite. Cel mai bine este sa il iei cu miere. Amesteca 3 g de pudra cu o lingura de miere si lasa sa se topeasca in gura.

Mustarul

Deoarece stimuleaza si regleaza functionarea glandelor sexuale, planta functioneaza ca un afrodiziac pentru persoanele introvertite. Are efect calmant asupra persoanelor cu priapism si nimfomanie. Administreaza-l cu atentie, deoarece dozele mari au consecinte nedorite. Bea-l sub forma de ceai, de 2 ori pe zi.

Cuisoarele

Cuisoarele contin o substanta care are efect direct asupra tractului urinar, provocand umflarea corpilor cavernosi din penis. Asadar, nu sunt un afrodiziac in sensul propriu al cuvantului, ci mai degraba o planta ce provoaca erectia.
Acestea sunt doar cateva dintre multele plante care sunt cunoscute in general drept afrodiziace. Cartile Kama Sutra si Ana Rangi contin multe alte retete de stimulare a organelor sexuale si masculinitatii. Afrodiziacele sunt, cu siguranta, un domeniu ce merita explorat…

 O buna excitare a organelor de simt o realizezi si cu ajutorul uleiurilor volatile afrodisiace (aromoterapie). Le folosesti in cada cu apa, inhalare sau masaj. Anumite uleiuri contin substante ce excita simturile.

Ii cunosti zonele erogene ale corpului. Fiecare parte care il excita la atingere sau sarutare este erogena, fie ca este vorba de buze, gat, fese, coapse, sani, mameloane, urechi, organe sexuale...
Atingerea acestor zone cu gura, cu limba, excita si mai mult. Masajul erotic nu consta in atingerea corpului doar cu mainile. Este poate o arta de a ridica in al noualea cerpartenerul fara penetrare.
Relaxati amandoi, cu lampa de aromoterapie aprinsa, muzica ambientala si uleiul de masaj la indemana nu ai cum sa dai gres. Lasa imaginatia sa depaseasca putin barierele. Stii cat de bine te simti atunci cand ii simti mainile pe corpul tau si, mai ales, cand nu poti anticipa urmatoarea miscare. Masajul este si o etapa importanta pentru pregatirea actului sexual.
Cand el maseaza:
Ea trebuie sa fie relaxata, sa se lase total pe mainile lui. Sa traiasca momentul sisenzatiile ce ii sunt oferite. Uleiul de masaj face minuni in cuplu.
Pune ulei in maini si apoi pe corpul ei. Miscarile sa le ai line, nu te grabi. Incearca sa ii simti fiecare por, pielea sa se faca de "gaina". Maseaza extremitatile; incepe cu picioarele. Din varful degetelor, talpa, calcaie, pe picioare in sus, evitand zona genitala. Cu atentie si la respiratie dar si cu dorinta de a-i transmite starile tale de moment. Abdomenul si pieptul le masezi mai cu grija fiind sensibile. Sanii reprezinta o zona erogena pentru femei. Masaza-i mainile, gatul. Joaca-te usor pe fata ei, daca faci rost si de o pana e si mai bine. Tine-o in tensiune.
Reia traseul invers, oprindu-te la picioare pe care ar trebui sa i le desfaci pentru a mari suspansul prin masajul coapselor pe interior. Nu uita de masajul feselor (ai timp sa o invarti pe toate partile). In acelasi ritm, inainteaza spre zona vaginala de unde masajul (masajul aici este super daca este luat pe bucati...) si alte miscari le las la latitudinea ta.
Masajul facut de ea:
Nu este chiar foarte diferit fata de miscarile lui. Tensiunea o tii la cote maxime daca faci ce faci si te invarti in jurul zonei supererogene. Te poti folosi si de unghii sa ii dai fiori. Nu zgaria ca o pisica. Ca si in masajul thailandez foloseste-te de gura sa musti usor, sa il sugi (fara semne). Lasa-l sa iti simta respiratia aproape. Mangaie-l cu sanii tai. Sa nu ramai fara ulei pe maini pe parcursul "turului". Cum si tu ai fost unsa si acum este si el, lasa corpul tau sa alunece pe al lui, unduindu-te eroticMaseaza fesele si spatele lui cu sanii tai. Nu ii baga prea mult in seama organul, lasa-l sa mai suspine. Sopteste-i la ureche ce simti, muscandu-l senzual.
Cu cat atingerile voastre vor fi mai delicate, cu atat tensiunea sexuala va creste. Atunci cand iti vei intoarce partenerul, priveste-i cu dorinta si pofta "acea zona" lasandu-i de inteles ca iti doresti sa il simti si mai aproape. Printr-un masaj senzual al penisului sitesticulelor, apropie-te cu limba. Sa iti simta respiratia, sa vibreze. Atentie la ulei....
De acum, daruirea senzatiilor va apartine doar voua...

Moscul este unul dintre cele mai vechi folosite ingrediente pentru parfumuri, fiind un fixator foarte eficient si, pe langa asta, avand o nota senzuala, exotica, patrunzatoare. Nu e de mirare ca este considerat o substanta cu puteri afrodiziace. Acesta catalogare are la baza insa si utilitatea pe care o are moscul, ca substanta, inainte de a ajunge sa isi puna amprenta asupra parfumurilor, lotiunilor etc.

Moscul este o substanta secretata de o glanda abdominala a unei specii de antilopa din Tibet (Moschus moschiferus). Aceasta glanda, care se gaseste numai la masculul speciei, secreta o substanta de culoare maron roscat, consistenta, al carei miros puternic exercita o puternica atractie sexuala pentru femela speciei. Extractia acestei substante pentru a fi folosita in produsele cosmetice a avut ca rezultat si aducerea speciei pe care de disparitie. Acest lucru si pretul foarte ridicat al moscului natural, au dus la realizarea unor versiuni artificiale, mai putin costisitoare si la fel de eficiente, sau la folosirea unor uleiuri din plante asemanatoare moscului ca miros.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu