sâmbătă, 19 martie 2011

MASAJUL EROTIC- un preludiu perfect pentru o noapte DIVINA

Vrei sa aduci un plus de senzualitate in dormitor si sa iti innebunesti partenerul cu ajutorul unor tehnici stiute doar de tine? Este timpul sa te pui usor pe studiat si sa inveti tainele masajului erotic, unul dintre cele mai placute metode de a relaxa si a oferi placere.

Masajul erotic, un preludiu perfect pentru o noapte fierbinteChiar si in Kama Sutra, manualul de capatai al erotismului si sexului, este alocat un spatiu special pentru  tehnicile masajului erotic.

1. Pregateste “terenul”

Pentru o relaxare completa este nevoie si de o atmosfera pe masura. Lumanarile vor crea umbre care vor aluneca misterios pe corpurile voastre goale. Trage draperiile si aprinde cateva betisoare parfumate pentru  a va trezi simturile.

Daca nu vrei sa murdaresti lenjeria si salteaua patului cu uleiurile pe care le veti folosi, aseaza deasupra cearsafului un prosop mare din bumbac.

2. Pozitioneaza corpul partenerului in functie de dorintele taleUn lucru extrem de important in ceea ce priveste masajul erotic consta in relaxarea partenerilor. Chiar daca el este cel care se va bucura de o astfel de placere, este indicat ca si tu sa te relaxezi si sa stai intr-o pozitie placuta.

Cere-i sa stea pe spate, cu picioarele putin desfacute, iar tu aseaza-te in fund, pozitionandu-ti corpul lateral de cel al sau. Apleaca-te asupra lui, unge-ti bine palmele cu crema sau ulei (gelul intra mult prea repede in piele) si plimba-ti mainile pe umeri, piept, abdomen, ajungand in zona intima.

3. Masarea penisului

In ceea ce priveste masajul erotic si excitarea partenerului, penisul reprezinta “cireasa de pe tort” si are nevoie de o atentie cu totul speciala. 

Metode de masaj:

a) pozitioneaza-ti palmele pe zona lui genitala si executa usor miscari de du-te-vino, apoi cu o mana incepe sa masezi usor penisul, iar cu cealalta testiculele.

b) cuprinde-i penisul cu ambele maini si maseaza-l de la baza pana la varf. Pentru  a obtine senzatii diferite joaca-te usor cu variatia miscarilor.

c) foloseste-ti bijuteriile pentru a il innebuni. Cauta siragul de perle sau margelele in sertar, pune o cantitate generoasa de ulei pentru a aluneca si pozitioneaza-le in jurul penisului sau. Incepe masajul prin a invarti usor  margelele, apoi alterneaza miscarile. Cu siguranta il vei innebuni.
d) plimba-ti sanii pe pieptul lui si coboara usor catre zona intima. Daca iti cunosti destul de bine parterul si ai incredere in el sau doar esti neastamparata in pat si iti plac senzatiile tari, un masaj erotic se poate incheia cu sexul oral. Astfel ii poti oferi relaxare si placere maxima. Nu trebuie sa o faci pana la orgasm deoarece este vorba doar despre preludiu.

e) pentru  o dubla senzatie de excitatie, lipeste-ti corpul de al lui si maseaza-i penisul cu muntele Venus in timp ce ii saruti suav si pasional buzele.


 Fiind cea mai veche carte din lume, Kama Sutra este considerata cartea de capatai a unui cuplu si ajuta la initierea in arta placerilor carnale, oferind sfaturi legate de placeri sexuale, tehnici de sarut, imaginatia partenerilor si modurile prin care poti obtine satisfactie din partea partenerului.

1. Locuri de sarutat

Sarutul este considerat un mod de a demonstra atractia sexuala dintre parteneri si este diferit de la o persoana la alta. Corpul uman trebuie sarutat in intregime, insa cele mai importante locuri ce trebuie sarutate sunt fruntea, ochii, obrajii, gatul, sanii, gura, bratele, coapsele, buricul si zonele intime.

Sarutul intens invioreaza corpul, relaxeaza muschii, oferind in acelasi timp placere si excitatie. Potrivit Kama Sutrei, buza superioara a femeii este una dintre cele mai importante zone erogene si necesita o atentie speciala din partea barbatului.

2. Dificultatea pozitiilor sexualeUn capitol interesant din manualul seductiei este oferit de pozitiile sexuale. Cele mai cunoscute pozitii sunt: 69, capra, misionarul, capra, corp la corp, ancora, curtezana, fluturele, lingurita, lenesul, lotus, deschiderea, alungita, superstimulanta.

Exista si unele pozitii care necesita forta fizica din partea partenerului si elasticitate din partea ta. Cuvantul cheie pentru a obtine satisfacere si placere in urma practicarii unor astfel de pozitii este sa exersati si sa nu renuntati. Unele dintre cele mai dificile pozitii sexuale sunt: arcul invers, calaretul fantastic, copacul, lenesii, bodyguardul, vertical.

3. Joaca-te cu parul lui

Invata ca in timpul actului sexual sa te joci cu parul lui. Foloseste-ti ambele maini si maseaza usor cu degetele intregul scalp, insistand in zona cefei. In momentele in care esti pe culmile gloriei, este indicat sa iti tii mainile deoparte pentru a nu ramane cu o mana de par in palmele tale.

Sfat: da-i de inteles ca si tie iti place acest mic joc
 
 4. Femeia deasupra

Potrivit cartii, barbatul este cel care ofera totul pentru ca femeia sa se bucure de orgasm. El trebuie sa aiba grija de partenera sa, sa schimbe pozitiile sexuale si sa actioneze conform dorintei iubitei sale. 
Exista, insa, o situatie in care barbatul renunta din cauza efortului fizic (iar cuplul continua actul sexual pentru a atinge orgasmul), iar femeia ii poate lua locul.

Femeia trebuie sa se roteasca si sa se urce deasupra barbatului, fara a intrerupe contactul fizic. Este necesar ca ea sa fie constienta de faptul ca trebuie sa incheie actul sexual si sa sporeasca excitatia partenerului obosit.

5. Certurile din cuplu

Certurile partenerilor trebuie sa intensifice dorinta acestora, iar impacarea trebuie sa se faca rapid. Barbatul este cel care calmeaza femeia, prin declaratii de dragoste, mangaieri patimase si satisfactie sexuala. 

Chiar daca ea continua sa fie furioasa (sau se preface ca este), partenerul trebuie sa isi continue lupta pentru a o intinde pe pat pentru a o imbratisa si a o face sa uite de cearta prin contact sexual si, implicit, placere.

6. Muscaturile si unghiile, adevarate accesorii sexuale


Muscaturile pot fi considerate adevarate metode de a incita partenerul. In 
momentele in care il saruti pe tot corpul, incearca sa musti usor, fara a exagera. Foloseste-ti unghiile, plimba-le pe spate, fese sau abdomen si zgarie-l (incearca sa nu lasi urme foarte adanci).

7. Invata sa aplici detaliile
Conteaza foarte mult sa fii deschisa la nou si sa incerci sa fii la curent cu totul in materie de sex. Daca ai un partener stabil sau daca esti adepta aventurilor de-o noapte, trebuie sa stii mici tehnici care pot face diferenta dintre o incepatoare si o profesionista. 

Aplica detaliile in dormitor. Nu te limita doar la pozitiile sexuale clasice, incearca si altele pentru a te bucura de senzatii necunoscute. 
Incearca sa ai rabdare, sa te bucuri de preludiu si de placerile pe care ti le ofera corpul tau prin atingeri suave si patimase din partea iubitului pentru un orgasm exploziv.  
IN SLUJBA IUBIRII , PUNE-TI IMAGINATIA, INIMA, TANDRETEA  SI SUFLETUL IMPREUNA PENTRU A OBTINE O NOAPTE DIVINA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu