joi, 3 martie 2011

NOI SUNTEM CEEA CE GANDIM

"Noi suntem ceea ce gandim
Tot ceea ce suntem apare prin gandurile noastre
Prin gandurile noastre cream lumea.
Pe cel care vorbeste sau actioneaza printr o minte impura,
Problemele il vor urma
Asa cum roata calului urmeaza pasii bivolului.
 Noi suntem ceea ce gandim.
Tot ceea ce suntem apare prin gandurile noastre.
Prin gandurile noastre cream lumea.
Pe cel care vorbeste sau actioneaza printr o minte pura
Fericirea il va urma
Asemeni unei umbre care nu l paraseste.
“Uite cum m a jignit si m a batut,
Cum m a trantit la pamant si m a pradat.”
Traieste prin asemenea ganduri
Si vei trai in ura.
 “Uite cum m a jignit si m a batut,
Cum m a trantit la pamant si m a pradat.”
Abandoneaza astfel de ganduri
Si traieste in iubire.
 In aceasta lume,
Ura nu va dispersa niciodata ura.
Doar iubirea dizolva ura.
Aceasta este legea,
Eterna si omniprezenta.
 Si tu vei disparea.
Stiind aceasta. cum te mai poti certa?
 Cat de usor rupe furtuna un arbore fragil.
Cauta fericirea prin simturi,
Complace te in a manca si a lenevi
Si vei fi si tu smuls din radacini.
 Vantul nu poate dezradacina un munte
Ispita nu il poate atinge pe acela
Care este treaz,puternic si umil,
Care se stapaneste si cunoaste legea.

Daca gandurile omului sunt murdare,
Daca este nepasator si amagitor,
Cum ar putea purta el roba galbena?
 Cel care este stapanul naturii sale proprii,
Stralucitoare ,clara si adevarata,
Numai acela poarta roba galbena."


Dupa Legea Atractiei, cand avem un gand sau o dorinta, transmitem vibratiile in afara noastra, in Univers, care, in mod magnetic, ne conecteaza cu oameni si circumstante cu vibratii asemanatoare. De fapt. este posibil sa ne conectam doar cu ceea este in armonie cu vibratia noastra dominanta. De exemplu, daca noi ne simtim perfect sanatosi vom atrage vibratiile unei sanatati bune. Daca ne ingrijoram pentru alarme asupra unor boli si citim statistici care ne sperie despre un numar vast de oameni care sunt atinsi de aceste boli, noi vibram si atragem boli. In acord cu acest lucru daca ne vedem traind in abundenta financiara, suntem un magnet al prosperitatii. Daca suntem anxiosi despre faptul ca nu avem destui bani, oferta noastra vibrationala este saracia, iar Universul nu are incotro si trebuie sa ne raspunda cu ceea ce se potriveste vibrational - mai multa saracie. De fiecare data cand ne concentram cu emotie pe un gand despre ceva, fie pozitiv sau negativ, noi spunem Universului - " Mai mult din aceasta, va rog!"
Iar el actioneaza precum Duhul care a iesit din lampa lui Aladin, spunind : «Dorinta ta e lege pentru mine.». Doar suntem fiinte inzestrate cu liber arbitru, ceea ce inseamna libera si constienta alegere. Din aceasta perspectiva libertatea inseamna asumare si responsabilitate. « Fii foarte atent ce-ti doresti, fiindca s-ar putea sa se implineasca » exact in momentul cind ai uitat de dorinta ta si chiar nu ti-ai mai dori-o implinita. De aceea e nevoie sa alegi constient pentru tine, adica sa-ti asumi ceea ce ceri si sa ai grija sa-l poti duce. Din aceasta perspectiva, vorbitul spre a ne afla in treaba capata o insemnatate coplesitoare.Deoarece ceea ce se aseamana se aduna, se poate concluziona ca sanatatea atrage mai multa sanatate, prosperitatea atrage mai multa prosperitate, fericirea atrage mai multa fericire.
Formula Atractiei
. Oferta noastra vibrationala este compusa din gandurile noastre insotite de sentimente
. Universul raspunde acestei oferte prin potrivirea raspunsului vibrational
. In orice moment noi atragem catre noi esenta a ceea ce gandim si simtim
. SIMTIMdupa cum GANDIM ,VIBRAM dupa cum SIMTIM  ,ATRAGEM dupa cum VIBRAM.

Sentimentele noastre ne spun daca suntem in procesul de  a atrage si crea ceea ce dorim sau daca suntem in cel de atractie si creatie a ceea ce nu dorim. Cand ne  simtim bine - cand simtim iubire, bucurie, apreciere - vibratiile noastre sunt inalte si ne potrivim vibrational circumstantelor dorite. Cand ne simtim rau - cand ne simtim suparati, tematori, lipsiti de putere - vibratiile noastre sunt joase si ne potrivim vibrational circumstantelor pe care in mod sigur nu le dorim. In plus o vibratie joasa ne fereste sa obtinem ceea ce dorim. Cand ne directionam gandurile bazate pe ceea ce simtim, noi devenim creatori constienti ai vietilor noastre. Acesta este o formula simpla:
Daca un gand ne face sa ne simtim bine, atragem visele noastre. Daca un gand ne face sa ne simtim rau, atragem cosmarurile noastre.
Este important sa realizam ca Legea Atractiei lucreaza egal pentru atragerea viselor noastre la fel ca si pentru atragerea cosmarurilor noastre. Asa cum gandim si simtim, noi suntem cei care scriu scenariul pentru viata noastra. Cand suntem impanicati din cauza unui lucru de care s-ar putea intampla, ne scriem scenariul nefericit. Cand privim mai departe cu emotie la implinirea a ceva pe care il dorim puternic, noi planuim acest lucru si il invitam intr-o experienta fericita. Deoarece atragem in vietile noastre lucrurile asupra carora ne fixam atentia, fie ca vrem fie ca nu.
Tema  pentru acasa a mesajului Legii Atractiei este:
FOCALIZEAZA-TE PE CEEA CE DORESTI – Nu pe ceea ce nu doresti!
Cand intelegem Legea Atractiei, putem sa fim cu adevarat cine vrem sa fim si sa facem ceea ce am dori. Cand intelegem Legea Atractiei, putem crea vietile noastre in mod constient, prin libera alegere. Cand intelegem Legea Atractiei, avem linie directa cu DIVINUL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu